0.0

door Redactie

Van Buckler naar het nummer 1 alcoholvrije biertje in Nederland. Ook 007 gaat ervoor en daarmee is de jacht op de nummer 1 positie in de wereld geopend. Het is de laatste film met Daniel Graig. Dus naast de vraag wie volgt hem op, nu ook de vraag en wat drinkt hij of zij?

Heineken heeft sinds 1997 toen de film Tomorrow Never Dies uitkwam een innige band met James Bond. Dit jaar komt de laatste film uit met Daniel Graig in de hoofdrol. Naast dat Heineken ook bij de Formule 1 het 0.0 biertje promoot, kiezen zij ook voor dit product bij 007.

Veel mensen kunnen zich nog de eerste stappen van Heineken op de alcohol vrije biermarkt herinneren. Niet vanwege de smaak van het bier, maar door de vernietigende conference van Youp van ‘t Hek in 1989. Buckler was klaar in Nederland. Niemand durfde het meer te drinken.

Anno 2020 is Heineken het populairste alcoholvrije bier van Nederland. Dit bier levert Heineken ook een zeer gezond rendement op aangezien het een ander BTW tarief heeft, namelijk dat van frisdrank.

Was het in 1997 nog maar eigenlijk één pack-shot van een flesje, nu is James Bond bijna groen. Met de tekst ‘I’m working’ geeft hij aan dat hij nuchter wil blijven tijdens het werk. Tot voor kort was Jacky Stewart, Formule 1 legende, ook te zien in de 0.0 commercial met de tekst: ‘I’m still driving’. Het product past perfect in het tijdsbeeld. Maar Heineken verstevigt het door het ook nog stoer te maken.

Waarschijnlijk heeft u de commercial al een aantal keer voorbij zien komen, maar we laten u graag genieten van de lange versie.

Helaas is vanwege de Corona-crisis de film uitgesteld volgens de makers tot november. We wachten in spanning af.