Fushion!

door Redactie

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van nieuwe technologieën. De digitale wereld geeft ons zo veel mogelijkheden om op een vernieuwende manier producten te introduceren. Nike is er een van.

Experience marketing is niet meer weg te denken. Nike staat natuurlijk bekend als een van de pioniers op dit gebied. Dit is ook logisch, aangezien hun producten gaan over “experiences”.

Dus bij de introductie dit jaar van de nieuwe schoen “React” hebben zij een slimme mix van technologie en productintroductie gebruikt. Mensen in drie Chinese steden kregen een kans om de schoenen te testen in een videospel in Super Mario-stijl, Reactland genaamd. Spelers trokken een paar nieuwe sneakers aan, stapten voor het scherm op een loopband en voerden een digitale versie van zichzelf in. De foto’s waren gemaakt op verschillende plaatsen in de wereld. En dan krijg je echt een hele gave “experience”.

We denken dat het nu tijd wordt dat Nike met haar eigen videogames gaat komen die geheel compatible zijn met de schoenen.