Crushing it

door Marcel Hoes

Crushing It! Een uniek perspectief op wat er is veranderd en welke principes tijdloos blijven.

Niet nieuw, maar zeker het lezen waard. Gary Vaynerchuk is de auteur van dit vaak hilarische boek. Gary, van huis uit wijncriticus, bouwde het bedrijf van zijn family uit van 3 naar 60 miljoen dollar. Hij werd echt bekend als digital marketing expert met een enorme kennis over het gebruik van social media.

Om een indruk te krijgen van Gary en zijn vaak visionaire ideeën, ga dan naar zijn website. Of kijk naar de volgende video

Inmiddels is hij viervoudig bestseller-auteur van de New York Times. In dit boek staan nieuwe lessen en inspiraties uit de ervaringen van tientallen beïnvloeders en ondernemers die het voorspelbare bedrijfspad verwierpen om hun dromen na te streven door bloeiende bedrijven en buitengewone persoonlijke merken te bouwen.

Gary deelt in Crushing It! zijn unieke perspectief op wat er is veranderd en welke principes tijdloos blijven. Hij deelt ook verhalen van andere ondernemers die rijker zijn geworden – en niet alleen financieel – dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden door de Crush It-principes (het boek dat hij publiceerde in 2009) te volgen. Het geheim van hun succes (en dat van Gary) heeft alles te maken met hun begrip van de sociale mediaplatforms en hun bereidheid om alles te doen wat nodig was om deze tools optimaal te laten werken. Dat is wat Crushing It! lezers leert om te doen.